Somfy
roger brushless
alutech garázskapu
alutech garázskapu ipari
cais kapuvasalatok

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Motors for Gates Kft. Training Center

Alutech Magyarország Képzési KözpontA Motors for Gates Kft. az Alutech gyártó hivatalos magyarországi forgalmazójaként kötelességének érzi a termék telepítését végző szakemberek megfelelő tájékoztatását, felkészítését és betanítását, hogy az felmerülő akadályokat könnyedén megugorhassa Ön is.

Ennek érdekében folyamatosan magas színvonalú és részletes kurzusokat szervezünk, melyet megtekinthet akár személyesen vagy utólag videófelvétel formájában.

Speciálisan kialakított bemutatótermeink és előadóinkat kihasználva személyre szabott tanfolyamaink a kaputechnika minden aspektusát lefedik. Onnantól, hogy megtanítják viszonteladóinkat arra, hogy hogyan adjanak el Alutech kapukat, egészen odáig, hogy hogyan telepíthetik azt. Egy szóval minden, ami a szükséges ahhoz, hogy sikeresen tudja értékesíteni az Alutech termékek teljes palettáját.

A képzésen való részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. Éppen ezért kérjük Partnereinket, hogy az adott képzésre való jelentkezési szándékát minden esetben a marketing@m4g.hu címen jelezze felénk.


 

Következő elérhető kurzus

Cím: Alutech garázskapuk a minőség és megbízhatóság jegyében

Programterv:

Találkozó: 8:45, az előadás 9:00-kor kezdődik, ezért kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen. Ebéd 12:00-13:00 között, zárás nagyjából 14:00-kor várható.
Aprósütemény, kávéfogyasztás, tea, ebéd biztosított.


Időpont:

- 2022.10.26. (szerda) BETELT!


- 2022.11.08. (kedd) BETELT!

2022.11.29. (kedd) - BETELT!


                                                                                                        

Az Ön által leadott jelentkezést e-mailben fogjuk visszaigazolni!

 

Kinek ajánljuk a kurzust?

Minden tanfolyamunkat kifejezetten telepítők és viszonteladók számára terveztük. Nem számít, hogy most kezdte vagy már több, mint 15 éve telepít, tanfolyamainkon az alapoktól kezdve ismerheti meg a terméket. Azonban tapasztalatunk szerint az évek óta Alutech termékeket telepítők is számos hasznos új információval tudnak távozni. 

 

Mit kapok a képzésen?

Minden résztvevő kap egy hivatalos Alutech Hivatalos Telepítői tanúsítványt, melynek köszönhetően Ön és ügyfele is élvezheti az elismervénnyel járó előnyöket, valamint garanciális ügyintézés során cégünk és beszállító partnerünk által gyorsított elbírálást.

A megjelent személyek nemcsak azt értik meg, hogy az Alutech kapuk milyen előnyökkel jár a kaputechnikában, hanem olyan képesítést kapnak, hogy a Alutech teljes termékpalettáját mentőövként fogja tudni használni, ami után ügyfelei kételkedés nélkül fognak nyújtózni.

Minden tanfolyam végén lesz idő arra, hogy kérdéseket tegyen fel bármelyik szakértő kollégánknak, aki készséggel áll rendelkezésre, hogy segítsen a választ megtalálnia.


 

Hány fő vehet részt a képzésen?

A tanfolyam minőségének fenntartása érdekében személyes képzéseinken maximum nagyjából 15 főt tudunk fogadni.
Amennyiben az Ön cége több személyt szeretne delegálni, mint 15 fő, kérjen egyedi megoldást kollégáinktól.

 

Mire lesz szükségem a kurzuson?

Minden képzéshez szükséges felszerelést a helyszínen biztosítunk, beleértve a frissítőket és az étkeztetést.