Somfy
roger brushless
alutech garázskapu
alutech garázskapu ipari
cais kapuvasalatok

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

KapumotorBolt - Blog

Új csapattag a fedélzeten: Kobory-Sárkány Barbara »

Új csapattag a fedélzeten: Kobory-Sárkány Barbara Napról napra növekszik a cég nem csak a termékkínálatot, hanem az itt dolgozó alkalmazottakat tekintve is. Hoztunk nektek egy újabb rövid kis szöveges interjút, amiben új Back-office munkatársunkat faggattuk ki. Kobory-Sárkány Barbi közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kereskedelem területén. Barbi augusztus eleje óta a Motors for Gates Kft.-t munkatársa.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Az első ALUTECH ProMax kapu Közép-Európában »

Az első ALUTECH ProMax kapu Közép-Európában
Egy óriási projekt zárult le nemrégiben. A Magipsz Kft. csapata befejezte Közép-Európa első ProMax kapujának beépítését Balatonvilágos festői környezetében fekvő ipartelepen. A kapu legnagyobb érdekességét a mérete adja, ugyanis 11 méter széles és 5 méter magas. Az ügyfél kérésére került telepítésre ekkora méretű kapu, mivel az ő gyártási folyamataihoz elengedhetetlen a jó hőszigetelési tényezőkkel rendelkező, nagy méretű ipari kapu.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

A megelőzés olcsóbb, mint utólag a kárrendezés »

A megelőzés olcsóbb, mint utólag a kárrendezés
Egy jól működő biztonsági érzékelő súlyos százezer vagy akár millió forintokat tud spórolni Önnek és cégének egyaránt. Számos alkalommal tapasztaltuk, hogy ipari kapun panelcserét kértek ügyfeleink, ugyanis a kapu rácsukódott valakire, de olyan is előfordult, hogy targoncával nekimentek. A panelcsere díja nyilván a kapu méreteitől és típusától is függ, de annyi már előre borítékolható, hogy számottevő költséget fog okozni. Nem beszélve a további anyagi károkról (motor, falfelület sérülése), személyi sérülésekről. Éppen ilyen helyzetek elkerülésében segíthet nekünk a BEA LZR-Widescan lézerszkenner technológiája.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Új műszaki értékesítő munkatársunk: Winkler Richárd »

Új műszaki értékesítő munkatársunk: Winkler Richárd Azért, hogy az árajánlatok kiadása, a kapu rendelések folyamata még gördülékenyebben haladni ismét új műszaki értékesítő munkatársat vettünk fel Winkler Richárd személyében. Ricsi korábbi műszaki és értékesítői tapasztalatait a cégnél több területen igen nagy mértékben tudja kamatoztatni. Minden bizonnyal Önök is sokat fognak vele vagy az ő leveleivel találkozni. Ismerjék hát meg Ricsit!

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Linzenbold István: kelet-magyarországi területi képviselőnk »

Linzenbold István: kelet-magyarországi területi képviselőnk István büszkén képviseli cégünket és a cég által forgalmazott termékeket a kelet-magyarországi régióban. Értékesítési tapasztalata több, mint 20 éves távlatban, rendkívül kecsegtető számokban mérhető. István egyébként hús-hússal típusú ember :)

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Hogyan válasszak kapunyitó motort magamnak!? »

Hogyan válasszak kapunyitó motort magamnak!? Számos előnnyel és nagyfokú kényelemmel tud járni gépkocsi bejárós kapunk automatizálása, így nem csoda, hogy erről a témáról egyre többet lehet olvasni, egyre népszerűbbek a kapunyitó motorok. Összeszedtük azokat az információkat, melyeket mindenképpen érdemes megfontolni a kapunyitó motor vásárlása előtt, mert ellenkező esetben nem fogjuk tudni elkerülni a buktatókat. Ez pedig oda vezethet, hogy idő előtt meghibásodik a motor, ami rossz telepítésből adódó hiba esetén nem garanciális probléma. Úgyhogy érdemes nagyon megnézni a motorokat, számba venni a saját igényeinket, hogy a kettőt összevetve némi segítséggel akár, de ki tudjuk választani a számunkra megfelelő kapunyitó motort.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Hasznos kiegészítő lehetőség vagy parasztvakítás? Minden, amit az állapot visszajelző funkcióról tudni kell »

Hasznos kiegészítő lehetőség vagy parasztvakítás? Minden, amit az állapot visszajelző funkcióról tudni kell Az állapot visszajelző funkció sok embernek fogja tudni megkönnyebbíteni, illetve biztonságosabbá tenni az életét, minimális pénzráfordítással. Ebben a cikkben szó lesz arról, hogy mi is az az állapot visszajelző funkció, kinek lehet hasznos, milyen rendszerekkel, illetve márkákkal kompatibilisek az eszközök. Végül de nem utolsó sorban konkrét termékeket is fogunk javasolni, hogy segítsük a döntés meghozatalát az állapot visszajelző funkcióval kapcsolatban.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Mi alapján válasszak kapunyitó távirányítót magamnak? »

Mi alapján válasszak kapunyitó távirányítót magamnak? Számtalanszor jönnek úgy vásárlóink, hogy szeretnének kapunyitó távirányítót venni maguknak. Azonban ehhez pár információra szüksége van kollégáinknak ahhoz, hogy biztosan egy jól működő, kompatibilis eszközt tudjon javasolni. Ebben a cikkben szeretnénk segíteni, hogy mindenkinek könnyebb legyen kapunyitó távirányítót vásárolni és összegzésképpen ajánlani is fogunk pár megbízható terméket a kínálatunkból.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Új munkatárssal bővült a csapat »

Új munkatárssal bővült a csapat

Szabóné Tolnay Barbara 2021. májusától a Motors for Gates Kft. csapatát erősíti. Barbi értékesítési koordinátorként segíti majd a területi képviselők munkáját, illetve az árajánlatok kiadását, de a rendelések fogadásában is szerepet fog játszani. Korábban Angliában tanult és supervisor pozícióban dolgozott logisztikai és szállítmányozási cégnél, így rengeteg hasznos tudással rendelkezik, amivel az eddiginél is jobb minőségű és gyorsabb szolgáltatást tudunk nyújtani.


Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Így újíthatod fel otthonodat féláron »

Így újíthatod fel otthonodat féláron

Hatalmas érdeklődés merült fel cégünknél az utóbbi időben az otthonfelújítási támogatás keretében felhasználható támogatásra. 2021. január 1-jétől kezdődően akár 3 millió Ft otthonfelújítási támogatást is igényelhetünk, amennyiben 25 évnél fiatalabb gyermeket nevelünk otthon és ha egy pár könnyen betartható paraméternek eleget teszünk. Ezeket fogjuk ebben a blogposztban összegezni.


Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Okos otthon kisokos 2.rész - célok »

Okos otthon kisokos 2.rész - célok Okos otthon kisokosunk második részeként jöjjön a célok összefoglalása. Három fő szempontot tudunk felsorolni, amik óriási előnyei az okos otthon rendszereknek. Biztonság, energiahatékonyság, kényelem. Ezeket a témákat fogjuk taglalni ebben a részben. Ha még nem olvastad az első részt, érdemes azzal kezdeni!

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Milyen szempontok alapján válasszak garázskaput magamnak? »

Milyen szempontok alapján válasszak garázskaput magamnak? ​Az utóbbi időben nagy mértékben nőtt a garázskapuk választéka, méretben, színben, típusban és anyagban egyaránt, így könnyen elveszhetünk a garázskapuk rengetegében. Ennek ellenére nagyon fontos lenne kiválasztanunk a számunkra tökéletes darabot, mert ha ezt jól megtesszük akár 10-20 évig is velünk lehetnek. Fontos látni, hogy könnyen a garázskapun múlhat a házunk és autónk biztonsága és saját kényelmünk is az automatizálásnak köszönhetően.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Okos otthon kisokos 1 rész - Felépítés »

Okos otthon kisokos 1 rész - Felépítés
Az okos otthon témaköre megkerülhetetlen napjainkban, új építésű ingatlanoknál lassan nem is beszélhetünk olyan lakásokról, amelyek ne lennének felszerelve ilyen rendszerekkel. A vezeték nélküli technológiának köszönhetően pedig már meglévő házunkban is élvezhetjük az okos otthon kényelmét. A legtöbb érdeklődőben itt felmerül a kérdés, hogy milyen rendszert és mi alapján válasszon, ebben szeretnénk most segíteni és bemutatni hogyan épülnek fel az okos otthon rendszerek és cégünk kínálatából mi alapján érdemes választani és összeállítani a nekünk megfelelő csomagot.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Digitális nyomtatás az oldalajtókra is! »

Digitális nyomtatás az oldalajtókra is! Már nem csak a garázskapura elérhetőek a digitális nyomtatás nyújtotta lehetőségek, hanem az oldalajtókra is!

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Alutech rendelések határideje a 2020-ban beérkező kapukra »

Alutech rendelések határideje a 2020-ban beérkező kapukra Nálunk még rendelhet szekcionált kaput idei beérkezéssel is! Részletekről bővebben a cikkben!

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

LZR Nyitó és biztonsági szenzorok »

LZR Nyitó és biztonsági szenzorok Ipari kiegészítőinkhez, új, BEA termékek érkeztek. Elsőként szeretném bemutatni nektek az LZR szériát, amely a lézertechnológiás biztonsági és nyitó szenzorokat foglalja magában.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Allotech távirányítóink programozása »

Allotech távirányítóink programozása A következő videókban bemutatjuk nektek új, Allotech távirányítóink gyári Roger eszközről történő feltanítási folyamatát.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Milyen kaput válasszak? 3. rész: Úszó kapuk vs. Tolókapu »

Milyen kaput válasszak? 3. rész: Úszó kapuk vs. Tolókapu Kaputípusokat bemutató cikksorozatunk következő részéhez érkeztünk. Az előző részben az úszókapukkal foglalkoztunk, most pedig összehasonlítjuk azt a tolókapuval. 

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Prestige, Trend, vagy Classic? »

Prestige, Trend, vagy Classic? Alábbi cikkünkben szeretnénk egy kis iránymutatással szolgálni, hogy milyen esetekben érdemes Prestige, Trend, vagy Classic kaput választani. Melyiknek mi az előnye, hátránya...

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Bemutatjuk az Alutech kapuelemek új kollekcióját! »

Bemutatjuk az Alutech kapuelemek új kollekcióját! Bemutatjuk az Alutech kapuelemek új kollekcióját: a “Fekete-krómot”.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Milyen kaput válasszak? 2. rész: Úszó kapuk »

Milyen kaput válasszak? 2. rész: Úszó kapuk Különböző típusú kapuinkat bemutató sorozatunk második részével jelentkezünk. Ebben a fejezetben az "Úszó" kapukra fogunk fókuszálni és körbejárjuk, miért lehet ez a fajta a megfelelő választás. 

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Új, egyedi minták, akár ipari kapukra is! »

Új, egyedi minták, akár ipari kapukra is! Új mintákkal bővűlt a Alutech Prestige portfólió, melyek mostantól teljes mértékben elérhetők a Trend, valamint az ipari ProTrend és ProPlus szériáknál is. 

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

CAIS szárnyas kapuk »

CAIS szárnyas kapuk Különböző típusú kapuinkat bemutató sorozatunk első részével jelentkezünk. Ebben a fejezetben a "Szárnyas" kapukra fogunk fókuszálni és körbejárjuk, miért lehet ez a fajta a megfelelő választás. 

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Széles gyorsmotor kínálat raktárról! »

Széles gyorsmotor kínálat raktárról! Bár partnereink közül csak kevesen tudják, de cégünk széles termékpalettát kínál, többek között a gyorsmotorok terén is. Ebből az okból szeretnénk, ha minél bővebb infomációval rendelkeznétek ezeket illetően, ezért kis felvilágosítást szeretnénk nyújtani a gyorsmotorokról az alábbi cikkünkkel. 
 

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Kiszállítással és nyitvatartással kapcsolatos információk »

Kiszállítással és nyitvatartással kapcsolatos információk Kiszállítással és megváltozott nyitvatartással kapcsolatos információk

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

L-Gate Kaputechnika Kft. Sikertörténet »

L-Gate Kaputechnika Kft. Sikertörténet Sikertörténetünk harmadik részében az L-Gate Kaputechnika Kft. ügyvezetőjét, Horváth Lászlót kérdeztük az eddigi sikereikről, melyet velünk együtt, közösen értek el. Ő készséggel állt rendelkezésünkre, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk neki!

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Rakodástechnikai megoldások a Motors for Gates-től 3. »

Rakodástechnikai megoldások a Motors for Gates-től 3.
Partnereink közül csak kevesen tudják, hogy a ipari- és lakossági garázskapukon túlmenően, cégünk Rakodástechnikai eszközök forgalmazásával is foglalkozik. 
Az ALUTECH vállalatcsoport a saját gyártói üzemeiben gyártott berendezések széles választékát kínálja, amely lehetővé teszi a teljes funkcionalitású rakodórámpa összeállítását: Rámpakiegyenlítők, Kaputömítések, Előtétzsilipek, Ipari szekcionált kapuk, Automatizálási rendszerek, Kiegészítő felszerelések
 
Sorozatunk harmadik részében az "Előtétzsilipekre" fogunk fókuszálni, melyet részletesebben is körüljárunk alábbi cikkünkben.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Rakodástechnikai megoldások a Motors for Gates-től 2. »

Rakodástechnikai megoldások a Motors for Gates-től 2.
Partnereink közül csak kevesen tudják, hogy a ipari- és lakossági garázskapukon túlmenően, cégünk Rakodástechnikai eszközök forgalmazásával is foglalkozik. 
Az ALUTECH vállalatcsoport a saját gyártói üzemeiben gyártott berendezések széles választékát kínálja, amely lehetővé teszi a teljes funkcionalitású rakodórámpa összeállítását: Rámpakiegyenlítők, Kaputömítések, Előtétzsilipek, Ipari szekcionált kapuk, Automatizálási rendszerek, Kiegészítő felszerelések
 
Sorozatunk második részében a "Kaputömítésekre" fogunk fókuszálni, melyet részletesebben is körüljárunk alábbi cikkünkben.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Rakodástechnikai megoldások a Motors for Gates-től »

Rakodástechnikai megoldások a Motors for Gates-től
Partnereink közül csak kevesen tudják, hogy a ipari- és lakossági garázskapukon túlmenően, cégünk Rakodástechnikai eszközök forgalmazásával is foglalkozik. 
Az ALUTECH vállalatcsoport a saját gyártói üzemeiben gyártott berendezések széles választékát kínálja, amely lehetővé teszi a teljes funkcionalitású rakodórámpa összeállítását: Rámpakiegyenlítők, Kaputömítések, Előtétzsilipek, Ipari szekcionált kapuk, Automatizálási rendszerek, Kiegészítő felszerelések
 
Sorozatunk első részében a "Rámpakiegyenlítőkre" fogunk fókuszálni, melyet részletesebben is körüljárunk alábbi cikkünkben.

 

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

MA-GIPSZ KFT. sikertörténet - "Ipari kapu terén más nem is jöhet szóba!" »

MA-GIPSZ KFT. sikertörténet - "Ipari kapu terén más nem is jöhet szóba!" Sikertörténetünk második részében a MA-Gipsz Kft. ügyvezetőjét, Magyarics Lászlót kérdeztük az eddigi sikereikről, melyet velünk együtt, közösen értek el. Ő készséggel állt rendelkezésünkre, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk neki!

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Alutech a GlassBulid America 2019 világkiállításon! »

Alutech a GlassBulid America 2019 világkiállításon! Építészeti innovációk elsőkézből az Észak-Amerikában megrendezésre kerülő szakmai konferencián.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Egyedi minta a garázskapunkon? Lehetséges! - Bemutatjuk az új Prestige sorozatot! »

Egyedi minta a garázskapunkon? Lehetséges! - Bemutatjuk az új Prestige sorozatot!
Az új Prestige soroztanak köszönhetően, korábban nem látott design elemekkel tehetjük egyedülállóvá garázskapunkat. A grafikai megjelenítés lehetőségeinek csak a képzelet szabhat határt. Az új sorozat exkluzív igények kielégítésére hivatott, amely a Classic méltó utódja lesz.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

​Milyen kapunyitó motort válasszunk? »

​Milyen kapunyitó motort válasszunk? Ha már eldöntöttük, hogy meglévő kapunkat szeretnénk automatizálni, akkor felmerül a kérdés, hogy milyen kapunyitó motort válasszunk?
A válasz pedig mindig a kapunkon múlik.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Beszéljünk egy kicsit a távirányítókról! - Milyen távirányítót válasszunk? »

Beszéljünk egy kicsit a távirányítókról! - Milyen távirányítót válasszunk? Sokan azt hiszik, hogy az automatizált kapukhoz bármely távirányítót választhatják, ha éppen cserélniük kell vagy plusz távkapcsolóra lenne szükségük. Természetesen sok különböző típusú és dizájnú távirányító létezik a piacon, így könnyű elveszni a kínálatban.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

5 dolog, amit ne tároljunk a garázsunkban »

5 dolog, amit ne tároljunk a garázsunkban
A garázs az autónk tárolásán kívül helyet biztosít a fölösleges, jelenleg nem használt dolgaink tárolására is. Viszont meg kell fontolnunk, hogy mit szeretnénk hosszabb időn keresztül ott tárolni. A nem megfelelő dolgok tartása, az tűz és baleset veszélyes is lehet, mindamellett, hogy anyagi kárunk is származhat belőle. Ma 5+1 dolgot említünk, amit célszerű nem a garázsunkban tárolnunk.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Megéri kapunyitó motort vennünk? - Ezért automatizáljuk a kapunkat »

Megéri kapunyitó motort vennünk? - Ezért automatizáljuk a kapunkat A minap a rádióban az egyik hallgató arra a kérdésre, hogy mi nélkül nem tudna élni, azt válaszolta, hogy az egy gombnyomásra kinyíló kapuja nélkül. Utánajárunk, miért éri meg, hogy automatizáljuk a kapunkat. 
 

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Hogyan válasszunk garázskaput? »

Hogyan válasszunk garázskaput?
A garázskapu választást nem lehet elkapkodni! Alaposan meg kell fontolni, és tájékozódni kell a lehetőségek felől, mielőtt kiválasztjuk a nekünk valót. Mivel garázskaput optimálisan több évtizedre választunk, így nem szabad elkapkodni a döntést.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!

Blogindító - Miért kezdjük el? »

Számos telefonhívást kapunk nap mint nap a vásárlóktól, amelyben segítséget kérnek tőlünk. Milyen kapumotort válasszon? Számára melyik a megfelelő távirányító? Hogyan válasszon garázskaput?
Ilyen és ehhez hasonló fontos kérdéseket kapunk. Ezek miatt döntöttünk úgy, hogy megkönnyítjük a válaszadást. A blog célja, hogy átfogóbban tudjunk segítséget nyújtani a garázskapuk, kapumotorok világában.

Érdekel a folytatás? Kattints a címre!