Somfy
roger brushless
alutech garázskapu
alutech garázskapu ipari
cais kapuvasalatok

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Szállítási módok és információk:

Cégünk a GLS futárszolgálat szerződött partnere, így minden kiszállítást ők végeznek. GLS csomagpontba történő szállításhoz válassza ki az önhöz legközelebbi csomagpont címét. A hétköznap 11:00 óráig leadott megrendeléseket másnap, de legkésőbb 3 munkanap alatt kiszállítjuk, amennyiben a termék elérhető raktárról.

Házhoz szállítás díjszabása
  • Rendelési érték 0-10.000 Ft. között – Házhoz szállítás díja: nettó 1790 Ft
  • Rendelési érték 10.001-200.000 Ft között – Házhoz szállítás díja: nettó 2500 Ft
  • Rendelési érték 200.001 Ft felett – A házhoz szállítás ingyenes.
A feltüntetetett árak a csomagolási költséget is tartalmazzák.
2 méternél hosszabb csomagok esetén a megrendelés előtt érdeklődjön kollégáinknál telefonon vagy e-mailben!

Szállítási határidő
Raktáron lévő termékek esetében 1-3 nap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 4-10 nap. Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos, illetve az általunk külföldről beszerzett áruk esetében a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét).

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Amennyiben nem előre utalással kívánja fizetni a megrendelést, kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük. A csomag újra küldését kizárólag az ellenértékének előre történő kiegyenlítése után áll módunkban elindítani.