Somfy
roger brushless
alutech garázskapu
alutech garázskapu ipari
cais kapuvasalatok

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Garancia:

A termékre, annak típusától függően a vásárlás napjától számított 12-24 hónap garanciát vállalunk. A vásárlót a jótállási időn belül meghibásodott termék díjmentes javítása illeti meg. A garanciális javítások kizárólag a gyártási hibából eredő meghibásodásokra terjednek ki.

A garancia a használati útmutatóban levő feltételek betartásával együtt érvényes. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli, így a „címzett fizet” (portós) feladási módú csomagokat átvevőpontunk minden esetben visszaküldi a feladónak.

Amennyiben terméke meghibásodott, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Visszaküldés esetén a kapcsolat fülben megtalálható címre juttassa vissza a a hibás terméket.

Cégünk kizárólag a közvetlenül tőlünk vásárolt termékekre vállal garanciát, amennyiben az álltalunk forgalmazott, de nem közvetlenül tőlünk vásárolt termék garanciális javítására vagy cseréjére van szüksége kérjük a készülékhez mellékelt számlán megjelölt címen és telefonszámon érdeklődjön.