roger brushless
alutech garázskapu
alutech garázskapu ipari
cais kapuvasalatok

Fizetési módok:

Házhoz szállítás esetén:

1. banki előre utalással: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, melyre hivatkozni kell az átutalás során. Amennyiben az átutalt összeg megérkezik számlaszámunkra (a tranzakció általában másnap reggelre megérkezik) csak akkor adjuk fel a futárszolgálattal a terméket.

Banki előre utaláshoz szükséges adatok:
Számlatulajdonos: MOTORS FOR GATES KFT.
OTP bankszámla számunk: 11742173-20171120-00000000

2. utánvéttel: a terméket  futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a készülék árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj + 625 Ft még hozzáadódik. A futárnál bankkártyával is van módja fizetni, ezt a vásárlás során jelezze nekünk.

3. SIMPLE online bankkártyás fizetés: Webáruházunk a SIMPLE által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A SIMPLE a kártyával fizető vásárlók számára is többletszolgáltatásokat biztosít a jelenleg ismert eljárásokkal szemben, amelyek segítségével egyszerűbb és gyorsabb úton zajlik a tranzakció, illetve további kényelmi szolgáltatások teszik kényelmesebben nyomonkövethetőbbé az online végzett tranzakciókat:
A bankkártyával történő fizetés díjmentes a vásárló számára.
Egyszerűen és kényelmesen vásárolhatnak.

Az adatok védve vannak a nemzetközi elvárásoknak megfelelő, auditált biztonsági rendszerek által.

A fizetés folyamata:
1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SIMPLE fizetési oldalára, ahol a kártyaadatai megadásával elindítja a tranzakciót.
2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.
Elfogadott kártyák:  MasterCard / Maestro / Visa / Visa Electron / American Express

FIGYELEM! Nem minden bank által kibocsátott Maestro és VISA Electron típusú kártyával lehet interneten fizetni. Kérjük, érdeklődjön kártyakibocsátó bankjánál!

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Csomagpontra történő szállítás esetén:
  • a letölthető csomagpont listából tájékozódjon, hogy az ön által kiválasztott cím milyen fizetési módokat tesz lehetővé!


Személyes átvétel esetén:

  • készpénz
  • bankkártya
  • előre utalás
  • SIMPLE online bankkártyás fizetés (megrendelés leadásakor)