Somfy
roger brushless
alutech garázskapu
alutech garázskapu ipari
cais kapuvasalatok

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás « Összes cikk megtekintése

Új, egyedi minták, akár ipari kapukra is!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól nem csak a Prestige széria tulajdonosai tűnhetnek ki egyedi kapujaikkal a szürkeségből, de elérhetővé váltak az egyedi mintázatú, vagy akár a saját képpel ellátott lehetőségek a Trend, illetve az ipari ProTrend és ProPlus sorozatoknál is. 

Természetesen ez nem csak az új mintázatokra, de a régebbiekre is ugyanúgy vonatkozik! Valamint fontos még megjegyeznünk, hogy a teljes panorámás kivitel már a Lakossági kapuknál is elérhető. 

Innentől kezdve, akár te is megszínesítheted vállalkozásod arculatát, például az alábbi módon:
 


 

Azonban fontos megjegyezni, hogy a digitális nyomtatás legfeljebb 5100 mm kapuszélességig alkalmazható! Egyedi fotó használata esetén is érdemes ezt figyelembe venni, illetve hogy a használni kívánt kép felbontása 72 és 300 dpi közé essen, természetesen a képarányok megtartása mellett.


 
De lássuk is, mik a digitális nyomtatás előnyei:

Kristálytiszta kép:

A kapukra készülő kép maximális élességgel, valamint kiváló minőségben jelenik meg. A kapulapra történő nyomtatás után a kép legapróbb részletei is kristálytiszták lesznek.

Tökéles nyomtatási minőség:

Kiváló minőségű UV-festéket használunk a legnagyobb európai gyártóktól. A fotopolimerizáció során egy speciális réteget hoznak létre a szendvicspanelen, melytől a tinta nem szívódik be a panelbe, így a megjelenített kép hosszú ideig fényes és színes marad.

Ellenáll az ultraibolya sugárzásnak:

A digitális lakk megvédi a képet az ultraibolya sugárzástól. A teszteredmények bizonyították, hogy a kép fényes és éles marad minimum 10 évig.

Védelem a mechanikai sérülések ellen:

Az Európában készült speciális védőlakknak köszönhetően, a panel felülete a karcolásokkal és mechanikai hatásokkal szemben is ellenálló.

Magasfokú tolerancia a hőmérsékleti ingadozásokkal szemben:

A képek nyomtatásához felhasznált anyagok ellenállnak a hőmérséklet ingadozásnak, ami rendkívül fontos a gyakran változó időjárási viszonyok között.

Védelem a rossz időjárási viszonyokkal szemben:

A panelek többrétegű bevonata ellenáll a csapadéknak. A digitális nyomtatással ellátott kapuk bármilyen régióban és időjárási körülmények között működtethetők.
 Töltsd le legújabb Prestige tájékoztatónkat:

Íme néhány, legszebb újdonságainkból:
(A teljes kínálatért tekintsd meg katalógusunkat)

 
 
Fa hatású megjelenés:

 


Kő hatású megjelenés:Exkluzív megjelenés: