Somfy
roger brushless
alutech garázskapu
alutech garázskapu ipari
cais kapuvasalatok

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás « Összes cikk megtekintése

Széles gyorsmotor kínálat raktárról!

 Az új, HIGH SPEED termékvonallal, rendkívüli sebességgel mozgathatja kapuját, ráadásul mindezt maximális elegencia mellett.  Használatával, akár felére rövidítheti a manőver idejét, legyen szó akár  nyitásról, vagy zárásról. 

Ideális megoldást kínálunk minden olyan telepítéshez, amely nagyon gyors manőver időt, intenzív felhasználást, maximális mozgás eleganciát, illetve teljes biztonságot igényel.

Legfőbb előnyök:


Magasabb sebesség és rövidebb várakozási idő!
Az összes új HIGH SPEED motor gyorsan, erőteljesen és megbízhatóan nyitja a kapuit. 100% -kal gyorsabbak a hagyományos motorokhoz képest 230V AC vagy 24V DC technológiával.

Dinamikus gyorsulás, illetve lassulás!
Az új 24V-os, vagy 36V-os digitális vezérlőknek köszönhetően gyorssá és egyszerűvé vált a különböző típusú gyorsítások és lassítások beállítása a kapun, nyitási és zárási fázisában. Mindig garantált a maximális elegancia és biztonság.

Digitális akadály érzékelés!
A rendkívül erőteljes Native Encoder a digitális technológiával lehetővé teszi bármilyen típusú akadály észlelését, maximális biztonsággal: figyelembe véve a fordulatszámot, a motor nyomatékát, az érzékenységet és a reakcióidőt a  lehetséges akadályok előfordulása esetén.

Teljes biztonság a kívánt pozíciótól!
A maximális biztonság és a nagy sebességű teljesítmény fenntartása érdekében, az új digitális vezérlő lehetővé teszi a nyitás és -zárás beállítását attól a ponttól, ahonnan a lassulást el kívánja kezdeni, valamint meghatározhatja a lassulás sebességét és a kívánt relatív érzékenységet is.
 
 
 
Gyorsmotorjaink:

Elektromechanikus, nagysebességű BRUSHLESS motorjaink, alacsony feszültségű, szuperintenzív használatra, visszafordíthatatlanok, melyek ideálisak úszókapukhoz, beépített B70 sorozatú digitális vezérlővel és mágneses végálláskapcsolóval:

BM30/304/HS: 400kg-ig.
BH30/604/HS: 600kg-ig.
BG30/1004/HS: 1000kg-ig.
BG30/1504/HS: 1500kg-ig.
- BG30/1804/HS: 1800kg-ig.

                                   
  
                                     
      BM30/304/HS               BG30/1004/HS

Szettek:
 
KIT BE20/211/HS:

Elektromechanikus BRUSHLESS HIGH SPEED szett, alacsony feszültségű, szuperintenzív használat, natív enkóderrel, ideális lengőkapukhoz, legfeljebb 2,5 m hosszú szárnyakkal, mechanikus megállítóval a nyitásnál és zárásnál.
KIT BR21/354/HS:

2 elektromechanikus, süllyesztett, nagysebességű BRUSHLESS motor szett, alacsony feszültségű, szuperintenzív használat, natív kódolóval, ideális a kapuk elfordításához, legfeljebb 4,5 méter hosszúságig. Alapkivitel 2 méteres kábellel.

(A részletekkel kapcsolatban keresse értékesítő kollégánkat)SMARTY4/HS szett:

36 V szénkefe nélküli, GYORS szárnyaskapunyitó motor, extrém nagy, nehéz
és tömör kapuszárnyak mozgatására tervezve.
Maximum
 4 méteres kapuszárnyhoz. Felhasználás: szuper intenzív. Üzemhányad: 100%.

(A részletekkel kapcsolatban keresse értékesítő kollégánkat)
 
 
KIT BH23/254/HS:

Elektromechanikus, nagy sebességű, BRUSHLESS csuklós motor, alacsony feszültségű, szuperintenzív használatra, natív kódolóval, ideális lengőkapukhoz, 2,5 méter hosszúságig. A motorkarok maximális benyúlása a forgáspontra kb. 25 cm.

(A részletekkel kapcsolatban keresse értékesítő kollégánkat)