roger brushless
alutech garázskapu
alutech garázskapu ipari
cais kapuvasalatok

Hírlevél feliratkozás

« Összes cikk megtekintése

L-Gate Kaputechnika Kft. Sikertörténet

Szia Laci! Először is bemutatnád nekem kérlek pár mondatban a cégeteket? Mióta vagytok a piacon, mivel foglalkoztok, illetve, hogy kerültetek kapcsolatba velünk?
 
2007-óta vagyunk a piacon. Már a legelejétől kezdve kifejezetten a kaputechnikára specializálódtunk.
Egy kedves barátom ajánlotta személy szerint a Massi-t (az ügyvezető), akivel azonnal felvettem a kapcsolatot.
Már a kezdetkor meglepően segítőkész volt és készséggel állt rendelkezésünkre bármilyen kérdéssel kapcsolatban.
 
  

A minőségünkkel mennyire vagytok megelégedve? Mi az, amit esetleg kiemelnél ennek kapcsán?
 
A minőség mindenképpen kiemelendő. Egészen más kategóriát képviselnek ezek a termékek. Őszintén szólva, mint ahogy azt korábban is mondtam, az indulástól kezdve a ti termékeiteket használjuk, nem véletlenül.
Mert nagyon meg vagyunk velük elégedve. Természetesen igénytől, illetve a megrendelő kérésétől függően, szoktunk szerelni más gyártó termékeit is, de én, ha tehetném, akkor csak ezekkel foglalkoznék.
Gondolok itt most konkrétan a garázskapukra. Viszont, például kapumozgató motorból nem szerelek egyáltalán mást, csak Rogert. Itt, amit érdemes kiemelnem, hogy 2007-től kezdve, soha nem kellett garanciális ügyben visszamennem sehova Roger termék kapcsán, javítani. Tehát akkor adott a kérdés, hogy miért szerelnék mást? Az Alutech kapuk beszerelése sokkal könnyebb, rengeteg időt lehet vele spórolni. Ez pedig azért van,
mert minden furat, zsanér...stb… ott van, ahol lennie kell. Tehát nem kell utólag fúrni, fabrikálni.
Ez profi, szó szerint.
 
  

Milyen egyedi megoldásokat tudnál kiemelni a közelmúltból?
 
Tudomásom szerint, én rendeltem először tőletek Alutech Prestige kaput, hogy csak egyet kiemeljek.Az újdonságaitokat általában mindig ki szoktam próbálni.
 
Ennek mi az oka?
 
Egyrészről szeretem az újdonságokat, másrészről amire a Massi azt mondja, hogy jó, az biztosan jó. Eddig sohasem csalódtam abban, amit ő ajánlott nekünk.
 
  

Akkor mondhatjuk, hogy a te ügyfeleid is egytől-egyig elégedettek?
 
Abszolút. Nem igazán tudok kiemelni egy-egy projektet, mert mindegyik ügyfél nagyon elégedett volt eddig, reméljük ez a jövőben is így fog maradni. 😊
 
Egy-két mondatot tudnál még nekem mondani, ami kiemelendő pozitívum az Alutech-nél
a versenytárs márkákkal szemben?

 
Szerelőként, amit mindenképp kiemelnék és már említettem is, az a könnyű szerelhetőség. Korábban sokszor találkoztam olyan panelekkel, amiken egy darab furat nem volt. Mire mindent átfúrsz rajta, addigra lemegy a nap.
Az Alutech-nél ilyen problémák nincsenek. Természetesen a minőségre is nagyon odafigyelnek. Tökéletes tervezés végeredményei ezek a termékek.

Köszönöm szépen a segítségedet és további sok sikert kívánok nektek!