Somfy
roger brushless
alutech garázskapu
alutech garázskapu ipari
cais kapuvasalatok

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás « Összes cikk megtekintése

Az első ALUTECH ProMax kapu Közép-Európában

Egy óriási projekt zárult le nemrégiben. A Magipsz Kft. csapata befejezte Közép-Európa első ProMax kapujának beépítését Balatonvilágos festői környezetében fekvő ipartelepen. A kapu legnagyobb érdekességét a mérete adja, ugyanis 11 méter széles és 5 méter magas. Az ügyfél kérésére került telepítésre ekkora méretű kapu, mivel az ő gyártási folyamataihoz elengedhetetlen a jó hőszigetelési tényezőkkel rendelkező, nagy méretű ipari kapu.
 
Ide kattintva tekintse meg interjúnkat Magyarics Lászlóval, a Magipsz Kft. ügyvezetőjével.

        
 
Lászlónak ehhez a telepítéshez a teljes, 5 főből álló kaputechnikai szerelő gárdája volt segítségére Balatonvilágoson.
Ez az ALUTECH ProMax ipari kapu fehér színű, a méretek tekintve 11.000 x 5.000 mm-es, melyet egy 1400 Nm forgatónyomatékű, közvetlen tengelyhajtású motor hajt, mely már önmagában is 120 kg-ot nyom. A kapu súlya nagyjából 1 tonna környékén van. A kapuhoz nem tartozik torziós rugó kiegyenlítés, egy 168 mm átmérőjű csőtengely felel az egyenletes erőátvitelért.
 
                                                                          
 
Magyarics László véleménye szerint cégük, a Magipsz Kft. úgy tudott eljutni erre a szintre, hogy ilyen nagy méretű kapukat értékesítsen és telepítsen, hogy a kaputechnikai üzletágban már több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek. Ez idő alatt a Magipsz Kft. a Közép-Dunántúl legnagyobb és legfelszereltebb kaputechnikai cégévé nőtte ki magát.

Emellett ő úgy gondolja, hogy elengedhetetlen a biztos háttértámogatás. Magyarics László 2015-ben ismerkedett meg cégünkkel az ALUTECH termékek hivatalos és azóta a Motors for Gates Kft. és a Magipsz Kft. szoros együttműködéssel több száz projektet sikeresen lezártak. László hozzátette, hogy a sikeréhez egyaránt hozzá tartozik cégünk profizmusa és segítőkészsége is.

Magyarics László az interjúban kifejtette, hogy anno 7 évvel ezelőtt miért tette le a voksát az ALUTECH kapuk mellett, legyen az ipari vagy lakossági kapu. Kiemelte, hogy az ALUTECH kapuk rendkívül jó műszaki tartalommal rendelkeznek, nagyon pontosan vannak legyártva, ami megkönnyíti a telepítő csapat munkáját a kapu beépítésekor. Ennek köszönhetően egy átlagos lakossági kaput akár már 3 óra alatt is tudunk telepíteni, míg egy nagyobb ipari kapura is elég 1-2 napot szánni.

A Magipsz Kft. ügyvezetője mindenkinek csak javasolni tudja a prémium kapu megvásárlását, ugyanis az ügyfélnek pénztárcabarát megoldást tud nyújtani a ritkábban jelentkező és alacsonyabb szervizköltség következtében. Illetve hozzátette, hogy az ALUTECH kapuk nem fóliázott, hanem festett felületűek, így nem később nem púposodhat fel vagy málhat le a szín a kapuról.
 
Amennyiben az ALUTECH kapuk műszaki tartalmával merültek fel kérdései, kérjük keresse fel értékesítési csapatunkat az ertekesites@m4g.hu e-mail címen.