Somfy
roger brushless
alutech garázskapu
alutech garázskapu ipari
cais kapuvasalatok

Hírlevél feliratkozás

« Összes cikk megtekintése

Ajándékcsomagot érnek telepítésről készült felvételei!

Kedves telepítő szakemberek!

Különleges projektet szeretnénk elindítani! Amennyiben Ön rendelkezik jó minőségű fotóval vagy videóval Roger Brushless vagy Alutech telepítésről és ezt elküldi az iroda@motorsforgates.hu e-mail címre, megjutalmazzuk Önt! Fontos, hogy a fotón vagy a videón mindenképpen jól kivehető legyen, hogy az egy Roger Brushless termék (akár Roger távirányító vagy dobozok jól láthatóak a felvételen) vagy Alutech kapu (ipari és lakossági kapu is lehet).

A beérkezett videókat és fotókat a Facebook oldalunkon és weboldalainkon szeretnénk felhasználni, partnereink megnevezésével. A legjobb felvételek küldőinek ajándékot küldünk: Roger Brushless termékek esetén az ajándékcsomag 10 db T80-as távirányítót és 1 db narancs FIFTHY villogót tartalmaz, amíg Alutech telepítésről készült felvételért egy LG500-as motort adunk ajándékba!
Fotók technikai paraméterei: 72dpi esetén legalább 4000 pixel szélességű hosszabbik oldal, 300 dpi esetén legalább 2000 pixel.
Videók technikai paraméterei: 720p HD (1280 x 720 pixel) felbontású, legalább 60 másodperces hossz.
Előnyt élveznek azok a felvételek, amelyek bemutatják a termékeink előnyeit!

Kérjük a telepítőket, az e-mailben feltétlenül írják meg a telepített motor/kapu pontos típusát, a helyszínt (város) és ha lehetséges küldjék el a jó minőségű logójukat, weboldalukat (ha van Facebook oldalt is!) is, hogy fel tudjuk tüntetni a videókban / videók mellett.

Az ajándékcsomag a készlet erejéig jár azoknak a telepítőknek, akiknek videóját kiválasztjuk, ennek részleteiről e-mailben értesítünk mindenkit, akit kiválasztottunk!
Minden olyan videót amely a technikai paramétereknek megfelel és Roger vagy Alutech terméket mutat be, megosztjuk a Facebook oldalunkon, akkor is ha nincs az ajándékcsomagra kiválasztottak között.

Figyelem! Az akció kizárólag telepítő szakembereknek szól, a végfelhasználóknak nem jár ajándékcsomag.