Somfy
roger brushless
alutech garázskapu
alutech garázskapu ipari
cais kapuvasalatok

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

HONOADOOR JCM rádiós és Bluetoothos vevőegység

email   print  

HONOADOOR JCM rádiós és Bluetoothos vevőegység

A HONOADOOR egy rádiós és Bluetooth vevő, amely az ajtó állapotára vonatkozó információkkal és valós idejű távműködtetéssel kapcsolódik.
Cikkszám: (JCM_1007750)
Online ár:
109.350 Ft + ÁFA
138.874 Ft
A cloudAssistant segítségével a HONOADOOR eszköznek köszönhetően azonnal ellenőrizheti az ajtó működését az irodájából, elkerülve a felesleges utazásokat a berendezések megfelelő működésének ellenőrzésére, valamint a gyanús távirányítók felismerésére és kezelésére.

JCM HONOADOOR műszaki jellemzői:
- Tápellátás: A berendezés 110Vac és 230Vac közötti feszültséggel működik. 500 mA-es védőbiztosítékkal.
- Relé kimenet: A berendezés 2 állítható nyitott vagy zárt érintkezős relékimenettel rendelkezik. Ezek a kimenetek a cloudAssistant segítségével programozhatók különböző csatornák aktiválására. Továbbá ezek a relék a cloudAssistant segítségével valós időben távolról is működtethetők.
- Bemenetek: Az esköz 2 bemenettel rendelkezik 2 végálláskapcsoló csatlakoztatásához az ajtó állapotának (Nyitva/Zárva) ellenőrzéséhez.
- 868 MHz-es MOTION vevőmodul: A berendezés rendelkezik egy 868MHz-es MOTION vevőmodullal.
- Bluetooth vevőmodul: A berendezés rendelkezik egy Bluetooth vevőmodullal, hogy az ajtót kihangosító üzemmódban nyithassa a HONOA APP-ot tartalmazó okostelefonnal. A kéz nélküli aktiválás a cloudAssistantban a teljes készülékre vonatkozóan letiltható.
- WIFI / GSM modul: A berendezés rendelkezik egy WIFI / GSM kommunikációs modullal az internethez való csatlakozáshoz és a távoli nyitáshoz a HONOA APP-ot tartalmazó okostelefonnal. A távoli nyitás a cloudAssistantban a teljes készülékre vonatkozóan letiltható.
- Felhasználók: Legfeljebb 2000 felhasználó kezelése a cloudAssistant segítségével.
- Események: A cloudAssistant segítségével legfeljebb 2000 eseményt lehet monitorozni.
- Statisztikák és használati információk: A cloudAssistant segítségével napi grafikonon tekintheti meg a reléaktiválások számát, az elfogadott és elutasított felhasználókat, a nyitott és zárt ajtós eseményeket, az adatfogyasztást és egyebeket.
- Világító jelzések: A HONOADOOR eszköz három LED-es visszajelzővel rendelkezik: "ST", "NW" és "IN" jelzi a cloudAssistant kapcsolat állapotát.
- Védettség: IP54 (IP65 kötődobozban)
- Üzemi hőmérséklet -20ºC / +70ºC
- Méret (Ho/Szé/M) 140 x 220 x 55 mm