roger brushless
alutech garázskapu
alutech garázskapu ipari
cais kapuvasalatok

Hírlevél feliratkozás

One Plus riasztóközpont kamerával

email   print  

One Plus riasztóközpont kamerával

Somfy One Plus - vezetéknélküli biztonsági központ Full HD kamerával, beépített szirénával, mozgásérzékelővel és diszkrét motoros takarólemezzel.
Cikkszám: (SOMF_ONE PLUS)
Online ár:
110.236 Ft + ÁFA
139.999 Ft
A Somfy One+ -al Ön mindent megkap egyben, amire szüksége van, ha biztonságról van szó. A Somfy One+ egy önálló rendszer, pofonegyszerűen telepítheti és elhelyezheti egy megfelelő ponton az otthonában, aktiválja az ingyenes Somfy Protect applikációval és már készen is áll.

Amint a kamera mozgást érzékel, a riasztás bekapcsol és Ön egy push-üzenetben értesül erről. Megnézheti az élő képet és visszatkerhet, valamint az eszköz 10 másodperces videókat is rögzít. 

A 90dB-es beépített sziréna megfelelő hangerővel riasztja el az illetéktelen behatolásra készülőket. Épp elfoglalt vagy nem elérhető? Semmi gond. Hozzáadhatja családtagjait, ismerőseit az applikációhoz, akik ezután szintén értesítéseket kaphatnak, és ha valami nincs rendjén közbeavatkozhatnak, értesíthetik a hatóságokat.  Ha szükséges, kikapcsolhatja a szirénát az applikáción keresztül is.

Kisállatai vannak otthon? A kamera mozgásérzékelőjének érzékenységét szabadon konfigurálhatja, így az nem veszi figyelembe azt, ha házikedvence otthon az eszköz körül mozgolódik. 

Aggasztja a diszkréció? A Somfy One+ erről is gondoskodik. Ha szeretné, a kamera lencséit eltakarhatja egy gombnyomással egy fizikai motoros takarólemezzel, így senki sem látja Önt. Adjon a Somfy One+ -hoz egyéb Somfy Protect kiegészítőket, például nyitásérzékelőket. 

Funkciók
- Full HD videókamera; tűéles képek, melyeken mindent kiszúrhat
- 90 dB-es beépített sziréna: megfelelően hangos, hogy elriassza a betörőket
- Mozgásérzékelő: a kamera rögzít, ha mozgást érzékel
- Motoros takarólemez: az Ön privát szférája automatikusan védve
- Plug and play: 10 perc alatt telepíthető és beállítható a rendszer, gyerekjáték 
- Kompatibilitás: hozzáadhat egyéb Somfy Protect kiegészítőket: nyitásérzékelő, kamera, további mozgásérzékelő, kül- és beltéri sziréna, távirányító
- Tartalék akkumulátor (6 óra üzemidő)
 
117.192 Ft + ÁFA
148.833 Ft
117.192 Ft + ÁFA
148.833 Ft